Afbeelding
Foto: Matthieu van Dongen

FC Vlotbrug deelt met NBSVV

Sport 459 keer gelezen

Hellevoetsluis - FC Vlotbrug heeft in een aantrekkelijke wedstrijd een 0-0 gelijkspel behaald tegen het hooggeplaatste NBSVV. De Hellevoeters bezetten in de Vijfde klasse D de tiende plaats.

“De jongens hebben superhard gewerkt’’, stelde trainer Alex Gerrits zich tevreden over de inzet van zijn spelers en het behaalde resultaat. ‘’Als er één ploeg was die had moeten winnen, dan zou NBSVV het moeten zijn, maar wij hebben over de hele wedstrijd gezien ook een paar heel goede kansen (Mitchell de Zeeuw, Raydell Apostel, Danny Browne en Clint van de Veerdonk, DR) gehad. Helaas maakten wij het niet af, maar zij mede door het goede keeperswerk van William (Roos, DR) ook niet. Maar hard gewerkt en over de hele wedstrijd gezien mogen we blij zijn met een punt. We hebben na DRL in het begin van het seizoen eindelijk weer eens de ‘nul’ weten te behouden. Daar hameren we het hele seizoen al op, gewoon hard verdedigen. Dat hebben ze nu heel goed gedaan. We speelden tegen Pernis een goede wedstrijd, maar verloren met 2-1, terwijl een speler van Pernis vlak voor tijd de bal uit het doel sloeg. Ik was er zelf niet bij, maar de speler van Pernis bood zijn excuus nog aan. Heel het sportpark zag het, behalve de scheidsrechter. Je moet een paar wedstrijden spelen zoals tegen NBSVV wil het geluk onze kant opvallen’’, aldus Alex Gerrits. De voor Jelle Yok ingevallen Gijs Vermeer viel al na twee minuten uit met een liesblessure.

FC Vlotbrug: William Roos; Sven Labree, Bram Scheringa, Justin Hulswit, Lenny Schults (80. Clint van de Veerdonk); Jordy Henderickx (75. Atido Hwenga), Simeon Seghers, Inan Yok; Raydell Apostel, Mitchell de Zeeuw, Jelle Yok (46. Gijs Vermeer, 48. Danny Browne).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant