De jaarmarkt bij de Grootenhoek is dit jaar op zaterdag 25 mei, zet het alvast in uw agenda!
De jaarmarkt bij de Grootenhoek is dit jaar op zaterdag 25 mei, zet het alvast in uw agenda! Foto: Wil van Balen

Jaarmarkt Grootenhoek

zaterdag 25 mei 2024 9:00

Hellevoetsluis - Is er weer een jaarmarkt dit jaar? Ja, echt! Die wordt weer georganiseerd. En wel op zaterdag 25 mei op het terrein van verpleeghuis Grootenhoek. 

De opbrengst van die jaarmarkt is geheel bestemd voor de bewoners van dit verpleeghuis met de bedoeling hun verblijf daar een klein beetje aangenamer te maken. Want ja, je zult er maar wonen!

Bij de jaarmarkt is er een rommelmarkt a la “Waterlooplein”, Rad van Avontuur, kramen met huishoudelijke spullen, boeken, platen, cd’s, dvd’s, speelgoed en een terras met een drankje.

De Commissie Jaarmarkt Grootenhoek kan nog vrijwilligers gebruiken. Het gaat vooral om sterke kerels of dames om de kramen te plaatsen of op te ruimen. Wilt u helpen op dinsdagavond 21 mei en/of woensdag 22 mei 2024 tussen 19.00 uur en 21.00 uur om de kramen te plaatsen? Kunt u niet op die data? Maar wel op maandag 27 mei v.a. 10.00 uur om die dag die kramen weer op te ruimen? Meld u aan via het volgende e-mailadres: c.j.goedegebuure@ziggo.nl met uw naam en wanneer u zou kunnen. U krijgt gegarandeerd bericht terug.