Afbeelding
R.Bakker-Foto-Ok.nl

Ook een lintje voor in Oudenhoorn geboren Lievia van Trierum

Algemeen 618 keer gelezen

Nissewaard - Lievia van Trierum uit Zuidland kreeg in Nissewaard een lintje uitgereikt door burgemeester Foort van Oosten in Theater de Stoep. 

Sinds 1997 is  Lievia van Trierum uit een onmisbare kracht bij voetbalvereniging OHVV, waar zij de kantine en keuken beheert. Op zaterdagen is zij van 08.00 tot 14.00 uur aanwezig, en ook doordeweeks en ‘s avonds staat zij paraat om iedereen van eten en drinken te voorzien. Als vast aanspreekpunt voor collega-vrijwilligers en betrokken bij diverse evenementen zoals de sinterklaasviering en sponsoravonden, is zij van onschatbare waarde voor de vereniging.

Sinds 1999 is zij jaarlijks een toegewijde vrijwilliger tijdens het Tractorpulling evenement in Oudenhoorn, waar zij verantwoordelijk is voor de catering. Met zorg en toewijding zorgt zij ervoor dat ongeveer 100 vrijwilligers niets tekortkomen tijdens het evenement.

Voor haar buitengewone inzet gedurende vele jaren wordt Lievia van Trierum benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau. Een welverdiende felicitatie voor haar bijzondere verdiensten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant