De gehele opbrengst van de dag, inclusief sponsoring en lotenverkoop, komt weer ten goede aan het onderhoud van het kerkgebouw
De gehele opbrengst van de dag, inclusief sponsoring en lotenverkoop, komt weer ten goede aan het onderhoud van het kerkgebouw

60 kramen vormen de Moederdag Fair in Oudenhoorn

Algemeen 1.518 keer gelezen

Oudenhoorn - “Een rondje om de kerk”, op zaterdag 11 mei is dat de ideale manier om alle standhouders van de Moederdag Fair te bezoeken. Zowel op de Ring als op het kerkplein zijn er een recordaantal van 60 kramen gevuld met een diversiteit aan producten.

Jantine Andeweg, commissielid: “We zijn trots op het grote aantal aanmeldingen dat we ook dit jaar weer hebben mogen ontvangen. Naast standhouders die ons al een paar jaar weten te vinden zijn er ook dit jaar weer nieuw ondernemers die de fair weten te vinden”. Het aanbod is ruim: o.a. bloemen, sierraden, planten, kleding, modeaccessoires, speciaal bier, leuke cadeaus voor jong en oud. Het thema is natuurlijk ‘Moederdag’ maar er zijn zoveel leuke dingen te koop dat bezoekers vast bepakt en bezakt huiswaarts zullen gaan. Vanzelfsprekend ontbreken de kramen, bemand door vrijwilligers, met oliebollen, poffertjes, patat, peperkoek, boeken en antiek niet. Andeweg: “De fair leeft niet alleen op het dorp maar in een wijde omtrekt! We hebben vorige jaren gemerkt dat veel bezoekers enthousiast waren over het aanbod en de gezelligheid. Het is fantastisch dat we dit jaar zo’n 10 kramen meer hebben als in voorgaande edities. Daarmee is het aanbod nog afwisselender.”

De fair start om 09.30 uur, dominee Corrie Pronk zal de opening verrichten, en de kramen staan aan de Ring en op het kerkplein in het midden van het dorp. Gedurende de dag zelf draait het rad-van-fortuin weer volop rondjes en zijn er leuke prijzen te winnen. Rond 14.30 uur volgt de trekking van de grote verloting. Ditmaal is de eer aan burgemeester Peter Rehinwkel om de prijswinnaars bekend te maken. Er zijn al veel loten verkocht, maar op de dag zelf zijn deze ook bij de organisatie nog verkrijgbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant