Afbeelding

Koningsdag in de Vesting!

Algemeen 3.395 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op 27 april 2024 organiseert Stichting Koningsdag Vesting Hellevoetsluis de eerste editie van Koningsdag in de nieuwe gemeente.

Koningsdag in de Vesting wordt gevierd bij het Droogdok, Dokweg 5. Om 10:00 uur wordt de dag geopend met een toespraak van wethouder Janneke Postma en zullen leden van Scouting Hellevoetsluis de vlag hijsen, onder begeleiding van Sempre Crescendo.

Na dit officiële gedeelte kunnen kinderen van 3 t/m 12 jaar allerlei activiteiten doen. Ze kunnen zich onder andere laten schminken, een parcours over een stormbaan afleggen, een glitter-tattoo laten zetten en meedoen aan Oudhollandse spelletjes als spijkerbroekhangen en XL-sjoelen. Alle deelnemers krijgen iets te drinken en een versnapering. Om 14:00 uur is het programma afgelopen. Deelname is gratis.

Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets, i.v.m. beperkte parkeermogelijkheden. Voor het stallen van de fietsen zal een locatie bij het Droogdok worden aangewezen.

Wilt u een handje helpen? Stichting Koningsdag Vesting Hellevoetsluis zoekt nog vrijwilligers! Aanmelden kan via onderstaand:  stichtingkoningsdagvesting@hotmail.com


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant