‘t Capproen sluit zaalseizoen af met ruime overwinning

Sport 392 keer gelezen

Hellevoetsluis - Afgelopen zaterdag speelde ’t Capproen 1 de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie. Het was duidelijk dat deze wedstrijd tegen Conventus gewonnen moest worden. Met Freek Sjouw geblesseerd op de bank, begon ’t Capproen 1 met Rick van der Kellen in de basis.

De eerste tien minuten van de wedstrijd waren effectief voor de thuisploeg. ’t Capproen wist vijfmaal achter elkaar de korf te vinden, waardoor op het scorebord een mooie 5-0 voorsprong prijkte. Hierna volgde een vlakkere periode, waardoor het na 20 minuten 6-2 stond. Na een time-out kon ’t Capproen het spel van de eerste tien minuten weer oppakken en zo gingen de teams met een 9-3 ruststand de kleedkamer in.

In de tweede helft nam het tempo van het spel toe. Na twintig minuten waarin zowel ’t Capproen als Conventus de korf vaak wisten te vinden, vielen de ballen in de laatste tien minuten niet meer. Desondanks is ‘t Capproen is geen enkel moment in gevaar gekomen. Met een mooie 23-10 overwinning sluit ’t Capproen 1 het zaalseizoen af op de vierde plek.

Dianne Kuijper 3x, Iris Letterie 3x (52. Jente Dersjant), Sanne Hoogendoorn 1x (55. Color van der Perk), Yentl van der Perk (36. Brittany de Kruif 4x), Rick van der Kellen 4x (49. Mike Jansen 1x), Roan Jongejan 4x, Mark Wietzes 3x, Richard van Marion