Afbeelding
Foto: Wil van Balen

HD Auto Fiets opent Tweede Paasdag haar deuren op Struytse Hoeck!

Algemeen 6.381 keer gelezen

Hellevoetsluis -  HD Auto Fiets opent over enkele weken haar deuren en nodigt je alvast uit voor een feestelijke kennismaking! 

Na jarenlang toegewijd te hebben gewerkt voor franchiseketen Halfords, zetten Linda en Jaco Hoogerbrugge nu hun eigen koers uit. Met een schat aan kennis en ervaring beloven ze een vertrouwde service en een uitgebreid assortiment met van alles voor auto en fiets in hun vernieuwde pand op nummer 90.

De winkel krijgt niet alleen een nieuwe naam maar ook een make-over, inclusief een fris nieuw logo en sprankelende kleuren. 

Maar dat is niet het enige. Tijdens de hele feestelijke openingsweek kunnen klanten genieten van fantastische acties, met scherpe aanbiedingen op e-bikes die je niet wilt missen!  Of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke fiets of juist een e-bike uit het hoge segment, bij HD Auto Fiets vind je voor ieder wat wils. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er voor elke klant een warm kopje koffie met wat lekkers klaar! 

Kom langs tijdens de feestelijke openingsweek die begint maandag 1 april, en maak kennis met de vernieuwde HD Auto Fiets op winkelcentrum de Struytse Hoeck!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant