Afbeelding

Gemeente en woningcorporatie voeren leefbaarheidsonderzoek uit

Actueel 822 keer gelezen

In deze week voert de gemeente Hellevoetsluis samen met woningcorporatie Maasdelta voor de vijfde maal de Lemon leefbaarheidsenquête uit.

De enquête wordt verspreid onder alle inwoners van Hellevoetsluis. De resultaten moeten een beeld geven van de mate waarop bewoners hun buurt of wijk waarderen. Daarnaast worden mogelijke trends zichtbaar, waar de gemeente rekening mee kan houden bij het ontwikkelen van nieuwe plannen of beleid.

Resultaten
De gemeente Hellevoetsluis en woningcorporatie Maasdelta hebben in 2010, 2012, 2014 en 2016 een vergelijkbare enquête uitgevoerd. Gemiddeld scoorde de buurten in Hellevoetsluis in 2016 een 7,4. Buurten die lager scoorden krijgen extra aandacht doormiddel van de Buurtaanpakken zoals die momenteel in de Bloemen- en Plantenbuurt en in de Vlotbrugbuurt uitgevoerd worden.

Na de zomer verwacht de gemeente de resultaten per buurt te kunnen presenteren op de website www.hellevoetsluis.nl. De gemeente hoopt op een hoge respons en bedankt alle inwoners alvast voor het invullen van de enquête.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant