Speciaal voor deze dag zal er een mooi podium gemaakt worden zodat alle jeugdige muzikanten de aandacht krijgen die ze verdienen.
Speciaal voor deze dag zal er een mooi podium gemaakt worden zodat alle jeugdige muzikanten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Leerlingen geven pannenkoekenconcert

Algemeen 535 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op 1 juni organiseren de jeugdleden van Muziekvereniging Voorne & Putten hun eerste pannenkoekenconcert voor jeugdorkesten en slagwerkgroepen. Om 11.00 uur start het eigen B orkest van de vereniging samen met de blokfluitklas. In een leuk en uitdagend programma laten de leerlingen horen wat zij de afgelopen periode geleerd hebben. 

Het leerlingenorkest staat onder leiding van dirigent Dominique Capello en de blokfluitgroep krijgt wekelijks les van Angelique de Boer. Het leuke aan deze groep is dat ze samenspelen en de blokfluit leerlingen langzaam doorstromen op een blaas- of slagwerk instrument. Sinds kort speelt er zelfs een violiste mee met het orkest en ook voor toetsenisten is er plaats om mee te doen.

Jeugdorkesten uit Alblasserdam, Oostvoorne, Stellendam, Goedereede en Oud-Beijerland maken de reis naar Voorne aan Zee om deel te nemen aan dit festival. Ook de slagwerkgroep van Muziekvereniging Sempre Crescendo zal van zich laten horen. En de naam van dit concert spreekt natuurlijk ook voor zich, tijdens het hele festival zijn er overheerlijke pannenkoeken te koop waarmee dit festival financieel ondersteund zal worden. Om 11.00 uur begint het programma en het festival zal tot 18.00 uur duren. U kunt gedurende de dag binnenlopen. Verenigingsgebouw Muziekvereniging Voorne & Putten, Achterdorp 3 in Nieuwenhoorn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant