Het medisch centrum maakt met de aanvulling van de drogisterij binnen de apotheek het medisch centrum zeer compleet
Het medisch centrum maakt met de aanvulling van de drogisterij binnen de apotheek het medisch centrum zeer compleet

Apotheek Helius MC breidt uit met DBB-drogist

Algemeen 766 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op 2 mei opende DBB+ drogist-apotheek in Hellevoetsluis. De nieuwe DBB+ drogist-apotheek is samen met het team van apothekers en apothekersassistenten van Apotheek Helius, gevestigd in het medisch centrum van Hellevoetsluis.

Het medisch centrum, waar een team van huisartsen, diëtist, podotherapie, plastisch chirurgie en orthomoleculair therapeut gevestigd is, maakt met de aanvulling van de drogisterij binnen de apotheek het medisch centrum zeer compleet.

Apotheker Fauzia Chitanie vertelt trots over de nieuwe Apotheek Drogisterij: “Apotheek Helius MC gelooft in de synergie tussen apotheek en drogisterij en heeft in haar assortiment de focus op de deelassortimenten Gezondheid en Dermo cosmetica. Met DBB+ drogist-apotheek weten we die focus te vertalen op de winkelvloer middels een assortiment dat goed aansluit bij onze wensen, de behoefte van onze klanten en dit met een concurrerende prijsstelling. Dit in combinatie met het onderscheidende folderprogramma en de complete, betaalbare winkelondersteuning gaf voor ons de doorslag om te kiezen voor DBB+ drogist-apotheek.

Bij drogist-apotheek Helius MC kan de consument nu 5 dagen in de week medicijnen afhalen en dit combineren met de dagelijkse drogisterij boodschappen en zelfzorgproducten. Voor het drogisterijgedeelte hebben we een gespecialiseerd team drogisten onder leiding van Saskia de Heer. Samen hebben we zo veel vertrouwen in de toekomst.”

De kernwaarden van DBB+ drogist apotheek staan voor:

Bewust Beter Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers; Bewust Goedkoop, Profiteer van onze hoge kortingen; Bewust Laag, Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

Tijdens de feestelijke opening werden alle klanten van harte welkom geheten, zodat zij de gelegenheid hadden het complete assortiment met drogisterij-, verzorging- en gezondheidsartikelen te ondekken, samengesteld uit een breed scala aan gerenommeerde merken, zoals:

· Vitakruid, Lucovitaal, Orthica, unipharma en Vitals voedingssupplementen

· La Roche Posay, Eucerin, CeraVe, Uriage en Zarqa dermatologische huidverzorging

· Heka, Bandafix en Heltiq verband en blessuremiddelen

Apotheek + drogist Helius, MC Schelpenpad 2a, 3225 BZ Hellevoetsluis. Openingstijden op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant