Een duurzame manier om kleding en speelgoed te kopen en te verkopen.
Een duurzame manier om kleding en speelgoed te kopen en te verkopen.

De voorjaarsbeurs van Jep! komt er weer aan

Algemeen 277 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het stormt, waait en regent nog, maar toch is het al weer bijna zover het voorjaar komt eraan. En ook de gezellige voorjaarsbeurs van Jep! Tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs komt er weer aan!

Op 4 april 2020 vindt de beurs plaats in de Hendrik Boogaardschool aan de Rode Kruislaan in Hellevoetsluis. Heeft u nog veel mooie kinderkleding liggen, maar zijn de kinderen eruit gegroeid? Of heeft u prachtig speelgoed liggen dat nog te goed is om weg te gooien, dan kunt u zich op maandag 2 maart 2020 bij  aanmelden via de mail. Om mee te kunnen doen aan deze beurs heeft u een deelnamenummer nodig. Na de verkoop van uw spullen krijgt u 70% van de opbrengst. Van de overige opbrengst kan Jep! verschillende kind-gerelateerde goede doelen blij maken, de huur van de locatie betalen en eventuele andere kosten dekken. De afgelopen jaren zijn er al veel goede doelen gesteund dankzij dit initiatief zoals onder meer Stichting Hartendekens, Moeders van Oostvoorne en Stichting Riet Ruijlof.

Voorwaarden
Door een beperkt aantal deelnamenummers die we kunnen uitgeven is het belangrijk dat u aan bepaalde voorwaarden voldoet bij inschrijving. Woont u in Hellevoetsluis? Bent u beschikbaar op vrijdagmiddag 3 april 2020 om uw spullen in te leveren en op zaterdag 4 april begin van de avond om de overgebleven spullen op te halen? Kunt u aan álle bovengenoemde voorwaarden voldoen, dan kunt u in aanmerking komen voor een deelnamenummer. Houd ook onze facebook-pagina in de gaten voor info.

Aanmelden
Om u aan te melden voor een deelnamenummer stuurt u een mail naar jepbeurs@gmail.com. Dit kan op 2 maart 2020 vanaf 09:00 uur 's morgens. Vermeld uw naam, eventueel eerder verkregen deelnamenummer, woonplaats en telefoonnummer. Om zo eerlijk mogelijk nummers uit te kunnen reiken, behandelen we de binnenkomende e-mails in volgorde van binnenkomst en letten we op volledigheid van voorwaarden.

Dus wees er op tijd bij, want vol is vol. E-mails die vóór 09:00 uur binnenkomen worden niet in behandeling genomen. We hopen op uw begrip en natuurlijk op uw deelname. We staan weer met veel plezier klaar om de beurs te organiseren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant