Afbeelding

FC Vlotbrug ingepakt door effectief CION

Sport 294 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug moet zich na twee nederlagen op rij weer zorgen gaan maken om boven de rode streep te blijven.

De formatie van trainer Tom Larssen verloor de wedstrijd op De Kooistee met 0-4 (0-3) van degradatiekandidaat CION.
De Hellevoeters, die in de derde klasse C zijn afgezakt naar de tiende plaats, hebben van de Vlaardingers gewoon een lesje in effectiviteit gekregen. De FC begon goed aan de wedstrijd, maar nadat Stony van den Berg en Clint van de Veerdonk na goede aanvallen riante kansen hebben laten liggen, counterde CION bij balverlies naar een 0-1 voorsprong. Bram Scheringa was kort voor rust zo ongelukkig om na de 0-2 de bal in eigen doel te werken: 0-3. FC Vlotbrug probeerde in het tweede deel de meubelen te redden, maar toen CION op 0-4 was gekomen was het over met de dadendrang. Op het uur kreeg Dennis Bredius na twee keer geel (overtreding en aanmerkingen) rood, waarop de tien van Larssen met Danny Tilakdharie in de goal het wel geloofden. FC Vlotbrug zal aanstaande zaterdag op De Kooistee moeten winnen van PPSC.
FC Vlotbrug: Dennis Bredius; Nick Buijs (46. Shenomar Pers), Robin Bredius (65. Sjors Allersma), Bram Scheringa, Mitchell de Zeeuw; Siméon Seghers, Bart Bergwerff, Gijs Vermeer (60. Danny Tilakdharie); Danny Browne; Clint van de Veerdonk, Stony van den Berg.
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant