Afbeelding

Vlotbrug wint bij Rhoon

Sport 19 keer gelezen

In een rumoerig duel wist Vlotbrug zaterdag de punten mee naar Hellevoetsluis te nemen bij Rhoon. De formatie van Tom Larssen won het duel met 2-4. De treffers voor de ploeg uit onze stad kwamen van Clint van der Veerdonk, Stoney van de Berg en Danny Brown, die twee keer trefzeker was voor de Hellevoeters. ‘Vlotbrug vond ik wel de bovenliggende partij, dus we hebben terecht gewonnen. Wij waren degene die wilde voetballen. Jammer dat de scheidsrechter ook twee gezichten liet zien

Voor rust was het geweldig en na rust laat hij bij hen hands toe en bij ons fluit hij voor een strafschop. Hij raakte ook volledig de kluts kwijt. Moest veel nadenken. Het heeft ook even tien minuten stil gelegen, omdat de gemoederen hoog opliepen, dat is jammer’, zegt trainer Tom Larssen na het duel. Zaterdag speelt men niet, daarna is SVS te gast bij Vlotbrug.

Opstelling Vlotbrug:
Marco Krommenhoek; Bart Bergwerf; Bram Scheringa; Mitchell de Zeeuw; Nick Buijs, Sjors Helgersma; Siméon Seghers, Nick Buijs (Leander Kot), Gijs Vermeer; Danny Browne; Clint van de Veerdonk (Ravotsky), Stony van den Berg.

Alex Hordijk

Uit de krant