Afbeelding

Hockeysters redden het niet tegen Pijnacker

Sport 18 keer gelezen

De dames van HC Voorne hebben zondag een nederlaag geleden op het eigen terrein. De ploeg van Rob van ’t Zet verloor met 1-3 van Pijnacker. Die stand was bij rust al bereikt. De enige treffer van de ploeg uit onze stad kwam van de stick van Annelies van der Jagt. ‘We hadden een complete off-day. Na twintig minuten stonden we al met 0-3 achter. Dat was volkomen terecht. Daarna pakken de meiden het op. We hebben echt lopen beuken.

Na rust waren wij beter. Alle strafcorners werden tegen gehouden of ze kwamen tegen de paal. Zij waren toen alleen maar aan het verdedigen. Lichtpuntje was onze a-spelers die meededen. Voor de rest zien we het als leermoment’, zegt Rob van ’t Zet na afloop. Zondag gaat de ploeg op bezoek bij Barendrecht.

Speelsters HC Voorne:
Ira van Gastel; Sacha Valentijn, Joyce Homberg, Annelies van der Jagt, Suzanne van Roon; Sophie Schinkel, Karlijn Westerhof, Melissa van Keulen; Marloes Ravenschlag, Sophie Ravenschlag, Brittney Hoogerwaard. Er werd ingevallen door Lauren Purvis, Emma Schinkel en Shaquille Warren.

Alex Hordijk
Fotografie: Theo van Kralingen

Uit de krant