Afbeelding

OHVV laat zich vernederen door DRL

Sport 90 keer gelezen

OHVV heeft zichzelf wel een hele slechte dienst bewezen door zich aan de Rotterdamse Spinozaweg met een 5-0 (0-0) nederlaag te laten vernederen door DRL. De Oudenhoornaars hebben zich door het verlies in deze spannende afdeling vanaf plaats zes tot de p/d-plaats twaalf weer in de foute zone van de tweede klasse D genesteld. ‘We hebben een zeer teleurstellende wedstrijd gespeeld, nauwelijks iets afgedwongen en na de 1-0 werd het zelfs een schaamteloze vertoning,’ sprak de zwaar teleurgestelde trainer Peter Marcel Nauta over een verloren middag.

‘Teveel spelers speelden onder hun niveau, de beleving was ver te zoeken. Je kunt verliezen, maar in de cruciale fase van de competitie zal je alles moeten geven om boven de streep te blijven. De toestand blijft nu zorgelijk. We zullen deze afgang zo snel mogelijk moeten vergeten, er niet in blijven hangen en toewerken naar de volgende wedstrijd. Er zijn nog genoeg punten te verdienen. We hebben het nog steeds in eigen hand, mogen de tweede klasse niet onnodig uit onze handen laten glippen.’ De eerste helft bood weinig soelaas, of het moet de vrije trap op het halfuur van Patrick van Dorp op de paal zijn geweest. De trainer van OHVV probeerde zijn ploeg met Mike Loendersloot voor Andy Kruik wat meer aanvallende power te geven, maar ondanks de vermanende waarschuwing van de trainer speelde Chris Peters wederom te zacht terug op zijn doelman Rick Groenendijk waarop Mohamed Bensadik nu wel alert reageerde om de blunder af te straffen: 1-0. De strijd was gestreden, want Mohamed Bensadik (2 keer), een eigen goal van Chris Peters en Remco de Neef bepaalden de eindstand op 5-0. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
OHVV: Rick Groenendijk; Jan Kees den Hartog, Michiel Tange, Slavisa Milojevic, Chris Peters; Patrick van Dorp, Brian van Dam, David Keijzerwaard; Andy Kruik (46. Mike Loendersloot), Wesley Meuldijk, Thomas Biesheuvel.
Dan Rolandus

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant