OHVV de complimenten en de punten voor Kethel

Sport 726 keer gelezen

Schiedam- OHVV wacht een moeilijke serie wedstrijden. De uitbeurt bij titelkandidaat Kethel-Spaland ging in Schiedam met 2-1 (2-1) verloren. De Oudenhoornaars hebben de punten in de derde klasse D nog hard nodig.

‘’We hebben een goede wedstrijd gespeeld, Kethel met opportunistisch en goed combinatiespel onder druk gezet, maar hadden met Casper Bredius en Rowan van Heijst weinig geluk in de afwerking’’, stelde scheidend trainer Mark van Os. De Schiedammers kwamen door een uitval in minuut 37 op een 1-0 voorsprong. ‘’Het was de eerste keer dat zij op goal schoten en het was meteen raak en twee minuten later zat een tegenstander tussen een inspeelpass en stonden we met 2-0 achter. We zijn blijven voetballen voor een resultaat.’’ OHVV beloonde zichzelf toen Rowan van Heijst de spanning op een aangever van Casper Bredius terugbracht tot 2-1. ‘’We speelden ook in de tweede helft met druk naar voren goed voetbal zonder dat we echt kansen kregen.’’ Casper Bredius kreeg nog een mogelijkheid, maar zijn schot werd door de doelman via de paal naast het doel gewerkt. Wouter Bloothoofd (foto) toonde zich attent op enkele counters. ‘’We hebben na afloop de complimenten gekregen van de tegenstanders, maar we staan wel met lege handen. Het goede spel biedt perspectief voor de volgende wedstrijden.’’ OHVV, dat het moest stellen zonder de geschorste Michael van Maurik, Shi-Fa Steehouder en de geblesseerde Justin Tromp, speelt zaterdag in Vlaardingen tegen DVO ’32.

OHVV: Wouter Bloothoofd; Corné Blommers; Thomas van Dort (54. Joshua Stout), David Keijzerwaard, Dylan van de Loosdrecht, Thomas Melching (80. Thimo Blommers); Jim Baks; Jonathan Francesca, Gavin van Dort; Ramon de la Haye; Rowan van Heijst, Casper Bredius.