FC Vlotbrug richt zich op nacompetitie

Sport 567 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft zich kennelijk al neergelegd bij de nacompetitie, want op De Kooistee verloor de eguipe van trainer Richard Koutstaal en diens assistent Nick Driehuis kansloos met 0-6 (0-2) van HBSS.

‘’HBSS speelde nog voor een periode, dat was duidelijk te zien. We speelden niet echt slecht, maar drie goals uit een hoekschop en doelpunten op de verkeerde momenten hebben ons een dragelijkere uitslag in de weg gestaan’’, stelde Nick Driehuis. FC Vlotbrug begon met de sterk debuterende 15-jarige Sven Kolders in de goal, niet onverdienstelijk, want Lenny Schultz kreeg op aangeven van Simeon Seghers de eerste kans, maar oog in oog verzuimde hij het af te maken. Twee minuten later opende HBSS uit een hoekschop de score: 0-1. De FC kreeg enkele mogelijkheden, hoopte de schade tot aan de rust te beperken tot 0-1, maar op slag van rust vloog er wederom een hoekschop in het Hellevoetse doel: 0-2. ‘’Als we met 0-1 de rust waren ingegaan, dan denk ik dat we in de tweede helft nog een leuk resultaat hadden kunnen neerzetten. Bij 0-3 was het over en wilden we naar aanleiding van de nacompetitie pijntjes voorkomen.’’ Bij FC Vlotbrug ontbrak Nino Noordijk vanwege een knieblessure. De FC speelt zaterdag de uitbeurt bij DVO ’32.

FC Vlotbrug: Sven Kolders; Fernando Winata, Ryan de Zeeuw, Bram Scheringa (75.Sven van Leeuwen), Lester den Broeder (46. Sjors Allersma); Jan Tuitel, Mitchel de Zeeuw, Lenny Schultz (30. Shenomar Pers), Clint van de Veerdonk; Simeon Seghers (70. Jaimy Martina), Eniola Cole.