Afbeelding
Foto: KDO Hellevoetsluis

Een ‘KDO feestje’ op het podium

Sport 293 keer gelezen

Rotterdam - Zaterdag 14 mei turnden de pupillen van KDO-Sport Hellevoetsluis hun tweede teamwedstrijd in het topsportcentrum in Rotterdam.

De eerste wedstrijd wonnen ze ruimschoots, maar dit keer moesten ze tegen andere teams uit Zuid-Holland. Marielle McDowell, Esmee de Ronde, Anouk Lantinga, Jenna Valiente, Lana Hazelebach en Jill van Brosten gingen er helemaal voor. De start verliep goed en er werden risico’s genomen door nieuwe elementen te turnen. De adrenaline hielp wat mee en de nieuwe elementen lukten. Tijdens de prijsuitreiking werden zowel individuele plaatsen, als de teamwinnaars bekend gemaakt. 

Tijdens de individuele prijsuitreiking was het een waar ‘KDO’ feestje. Esmee won brons, Lana zilver en Anouk maakt het podium compleet met goud! Jenna volgde knap op de 4e plaats, Marielle werd 6e en Jill 14e. Het teamresultaat was hierdoor geen enorme verrassing meer. Met een groot puntenverschil werd het team van KDO-Sport eerste en kregen al deze meisjes nog een gouden medaille omgehangen.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Uit de krant