Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Aquapark Splash gaat weer open na stormschade

Actueel 755 keer gelezen

Hellevoetsluis - Vorige week zaterdag werd Aquapark Splash getroffen door de zware wind die over Nederland trok. De storm richtte behoorlijke schade aan.

De grote palen waarmee het waterpark is opgebouwd konden het niet bij elkaar houden; stukken steiger en attracties raakten los. De Hellevoetse Reddingsbrigade heeft geholpen om de onderdelen veilig op het strand te brengen. Ook in 2017 liep Aquapark Splash door een zomerstorm in juni ernstige schade op. Het extra beton dat is gebruikt om het park beter bestand te maken tegen een eventuele storm, bleek niet voldoende.

Nadat zondag de wind was gaan liggen kon de schade worden opgemaakt. En gelukkig kon met heel veel wilskracht met hulp van vrienden, personeel en Reddingsbrigade Hellevoetsluis alle stukken bij elkaar geraapt worden. De hele week is er hard gewerkt en ook vandaag kunnen de mannen goed doorwerken omdat de wind is gaan liggen.

En het goede nieuws is dat het park dankzij alle hulp en het harde werken zaterdag weer open gaat!

"Het park is weer 100% en ook de steiger is volgende week weer helemaal in orde omdat niet alle onderdelen op voorraad zijn. Dus er kan weer lekker gesplashed worden", vertelt eigenaar Erik Hazelzet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant