FC Vlotbrug strijdend ten onder tegen Hekelingen

Actueel 608 keer gelezen

FC Vlotbrug is in haar opmars met een 2-3 (1-1) nederlaag een halt toegeroepen door Hekelingen. De Puttense derby bood veel spektakel en strijd. Clint van de Veerdonk liet bij 2-3 een strafschop onbenut.

'Ik heb twee hard werkende ploegen gezien die op een goede manier de strijd aangingen', wilde trainer Tom Larssen ondanks de teleurstelling niemand iets verwijten. 'Het is jammer, want qua kansen hadden we zeker een gelijkspel verdiend.' FC Vlotbrug nam in de eerste helft de leiding door Simeon Seghers. Na de gelijkmaker schoot Clint van de Veerdonk zijn ploeg vlak na rust weer op voorsprong: 2-1. 'Maar in zes minuten tijd stonden we met 2-3 achter omdat we de ploeg maar bleef gaan in plaats van met rust de bal door de ploeg te laten gaan.

'Ik heb mooie doelpunten gezien, was jammer dat een luckyshot er met een fladderbal inwaaide. Maar goed, dat gebeurt ook in het voetbal. De teleurstelling was voelbaar in de kleedkamer, maar als ploeg kunnen we gewoon met opgeheven hoofd verder.' FC Vlotbrug wacht zaterdag in Oostvoorne een krachtproef tegen het nog ongeslagen OVV.
FC Vlotbrug: Glen Prins; Timo Buijs, Jordi van der Kooij (80. Shannon Pers), Noël Bravenboer, Sander de Reus; Lars Stuifzand, Sjors Allersma, Siméon Seghers, Jordy Hendriks; Clint van de Veerdonk, Shenomar Pers (72. Rick Elderink).

Foto's: Theo van Kralingen