Vlotbrug is Rijnmond Hoogvliet Sport de baas

Sport 274 keer gelezen

FC Vlotbrug heeft zaterdag de punten in eigen huis weten te houden. De ploeg van Tom Larssen wist van Rijnmond Hoogvliet Sport te winnen met 2-1. Bij rust leidde de Hellevoeters ook al dankzij een treffer van Clint van de Veerdonk. Na rust kwam Rijnmond toch terug in de wedstrijd. De ploeg uit Hoogvliet wist op gelijke hoogte te komen dankzij een treffer van Rick Verbrugge. Toch bleef FC Vlotbrug ervoor gaan dat resulteerde drie minuten voor het einde in een treffer van Gijs Vermeer.

‘Over het hele duel waren we de betere partij. We kwamen voor rust op 1-0 maar hadden ook met 4-0 voor kunnen staan. De tweede helft was een stuk minder. Het was een open strijd. Dat geldt voor twee kanten. Er zat in deze wedstrijd echt alles. Het publiek zal zich kostelijk hebben vermaakt. Het was een hele spannende pot’, zegt trainer Tom Larssen na het duel. Door de overwinning staat de ploeg uit onze stad nu met tien punten op de achtste plaats. Zaterdag is Rhoon de tegenstander, die ploeg staat op de vierde plaats.