Afbeelding

Aanmelden Reünie Witte School

Actueel 303 keer gelezen

Wat een reacties hebben wij, de reüniecommissie, gekregen op de aankondiging dat er een reünie georganiseerd word voor de OLS1, in de volksmond beter bekend als de Witte School. Ondanks dat de school er niet meer is blijkt wel met hoeveel plezier oud-leerlingen en oud-leerkrachten terug kijken op de voor hen zo bepalende periode in hun leven. We zijn nu 13 weken bezig met de voorbereidingen.

Het zoeken naar een locatie was prioriteit nummer een en we hebben dan ook een prachtige locatie gevonden! We zijn super blij dat Rector Jorriena de Jongh toegezegd heeft dat we ‘haar’ scholengemeenschap Helinium mogen gebruiken op deze voor ons zo speciale dag. Een gebouw met voldoende ruimte, veel parkeerplaatsen, een mooi fietsenhok en niet onbelangrijk ook toegankelijk voor mensen die wat minder goed ter been zijn. De samenwerking met Stadsmuseum-Hellevoetsluis is gestart en we hebben daardoor (samen met Joan van Red Line IT) een mooi website kunnen maken met allerlei informatie en waar natuurlijk ook het inschrijf formulier te vinden is. Twijfel je nog om wel of niet te gaan? Kijk eens bij de deelnemerslijst waar je vast en zeker heel wat oude bekende tegen zult komen. Ondertussen zijn we blij met de bijna 200 aanmeldingen, maar zijn we er ook wel achter dat het organiseren heel veel werk is maar ook heel erg leuk is om te doen. Het maken van naambadges, beheren van de Facebookpagina en website, berichten plaatsten in de media, een reüniefotograaf regelen, op zoek naar oud-leerlingen en oud-leerkrachten en natuurlijk de dag zelf plannen. Gelukkig lopen we aardig op schema.

Oproep
Wat ook een enorme klus is, is het bij elkaar zoeken van alles wat maar een link met de Witte School heeft. Veel is door oud-leerlingen en oud- leerkrachten al aan geleverd en we zijn blij met elk werkje en elke foto. Wat we nog missen is filmmateriaal. Ook het zoeken van sponsors is een belangrijke taak. Wil je sponseren of weet je iemand die dat wel zou willen of heb je filmpjes of foto’s die we kunnen scannen neem dan via de mail: reuniewitteschool@outlook.com contact met ons op. Ook zijn we op zoek naar verhalen over de Witte school voor het maken van een herinneringsboek. Denk daarbij aan: de schooltandarts, schoolzwemmen, schaatswedstrijden op de Vest, schoolreisjes, sportwedstrijden enz. enz., alles is welkom! Schrijf en stuur je verhaal –liever niet langer dan A4- natuurlijk met je naam eronder, naar ons mailadres of naar ons postadres; reüniecommissie Witte School p/a Melkweg 125 3225 VD Hellevoetsluis.

Aanmelden
Van de oudere generatie van 1930 tot 1945 zijn er ondanks de hoge leeftijd toch al 31 aanmeldingen binnen! Onze oudste oud-leerling die zich aangemeld heeft, de 90-jarige mevr. Wil Bouwman-Wouterse, verheugd zich enorm op de reünie in november en hoopt daar veel generatiegenoten te mogen ontmoeten. Nog 12 weken te gaan. 1 oktober 2014 is de laatste dag dat je je kunt aanmelden via de link reünie witte school die te vinden is op homepage van : www.stadsmuseum-hellevoetsluis.nl dus DOEN!!! Vergeet niet om je bijdrage op tijd over te maken want pas dan is de inschrijving definitief!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant