Afbeelding

Eerste MS een Multi Survival, een succes!

Actueel 201 keer gelezen

In en om buurthuis de Kooistee is de eerst ‘’MS een Multi Survival’’ gehouden. Organisator Gerard Bakx organiseert deze dag om iets terug te doen voor zijn lotgenoten. ‘’Onze MS is een dagelijkse Multi Survival. Elke dag opnieuw.’’ Vooraf zei Bakx: ‘’Ik hoop dat we tijdens deze dag vooral plezier hebben, ervaringen kunnen delen en elkaar weten te steunen, inspireren en motiveren met ‘Tips & Tricks’. Even onze Multi Survival uit onze dagelijkse sleur weten te halen.

Even een andere Mindset!’’
Over het doel van de dag is Bakx duidelijk: ‘’Onze MS wordt er niet beter van, maar jezelf een leuke dag gunnen, waar niets moet maar alles mag gun ik een ieder zo. En Ja, het zal voor de één zwaarder zijn als voor de ander. Jij bent de Architect van je omgeving! En bedenk je: ‘bewaak je je grens of je angst?’. Ik zeg altijd maar zo: ‘ik loop erg slecht, maar ik strompel verdomd goed!’’ De eerste ‘MS de Survival’ werd bezocht door zes mensen. Ze hebben zich vermaakt met de opdrachten van Gerard. De spellen zijn een mix van behendigheid en inzicht. De groepsdynamiek speelt een enorm grote rol, de deelnemers moeten alles samen oplossen. De deelnemers waren het erover eens: ‘’We moeten het samen doen. Het geeft een enorme kick als we het samen oplossen!’’ Na een mooie dag vertelde Gerard: ‘ Er was ruimte om met deelgenoten ervaringen te delen, er zijn grenzen aangesproken en er is plezier in bewegen geweest, ieder op z'n eigen niveau. Een nieuw hoofdstuk is aangebroken.’’
In de toekomst wil Gerard een stichting oprichten. Deze stichting heeft als doel om lotgenoten te ondersteunen, uit te dagen, te inspireren, een leuke dag te bezorgen en hen na te laten denken over wat ze nog wel kunnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant