Afbeelding

Voorne Putten Journaal

Actueel 133 keer gelezen

Rozenburgse senioren, bent u klaar voor een uitdagende bootcamp?! De buurt sport coaches van Rozenburg, Patrick en Joke, gaan na het grote succes van vorig jaar wederom een Bootcamp organiseren voor jong en oud. Stichting PUSH en Careyn slaan dus wederom de handen in één.

Dit gaat plaats vinden op het Molenveld te Rozenburg.De datum van dit evenement is 7 juli. Dit start om 12:00 en zal eindigen circa 16:00 / 16:30. Het evenement zal worden geopend door niemand minder dan de vice voorzitter van de gebiedscommissie Frank Schellenboom. Aan deze bootcamp zullen eerste en tweede jaars Penta College studenten meedoen. Maar wat dit evenement zo uniek maakt is dat wij hen samen willen laten werken met senioren 55+. Bent u een sportieve 55+ er en wilt u ook graag meedoen die middag? Schrijft u zich dan in bij de buurt sport coach voor ouderen, Joke van der Werf.

Dit kan per email; j.vanderwerf@careyn.nl of u kunt binnen lopen bij Het Anker op dinsdag/woensdag/donderdag middag tussen 13:00 en 16:00. Meedoen aan deze activiteit is volledig gratis!Voor drinken wordt gezorgd op deze unieke middag, tevens zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig op de locatie. Wij zijn op zoek naar 50 senioren, dus vol is vol! Wacht dus niet te lang met aanmelden!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant