Afbeelding

Voorne Putten Journaal Roparun

Actueel 122 keer gelezen

De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 530 km van Parijs of Hamburg naar Rotterdam, dit jaar start de Roparun al voor de 23e keer.

De afgelopen 22 edities van de Roparun is al meer dan 57 miljoen euro opgehaald voor de zorg aan mensen met kanker. Start dit jaar is op 6 Juni (Parijs/Hamburg) en de aankomst is op 9 Juni op de Coolsingel. Team 255 "Time is Running" bestaat uit een vaste kern enthousiaste mensen met de nodige "Roparun ervaring". Na enige jaren onder verschillende bedrijfsnamen te hebben mee gelopen, hebben wij eind 2008 besloten om een vast team te vormen onder de naam "Time is Running".

De naam "Time is Running" is gekozen vanwege zijn dubbele betekenis. Enerzijds benadrukt het motto van de Roparun, "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven", en anderzijds geeft het aan welke ultieme sportieve prestatie door ons voor dit doel geleverd wordt. Kortom de tijd tikt op alle fronten door. Een Roparun is meer dan alleen de Run zelf. Ieder jaar gaan er zo'n 11 maanden voorbereiding aan vooraf.

Dit jaar neemt het team voor de 8e maal deel, de totale opbrengst voor het goede doel is tot nu toe bijna € 90.000.- Dit jaar organiseren we in samenwerking met het Rivièrabad voor de tweede maal de zwemmarathon voor de Roparun. Tijdens de eerste editie in oktober 2013 hebben we met 5 zwemteams het prachtig bedrag opgehaald van € 2750.-, dit jaar hebben we maar liefst 15 teams!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant