Afbeelding

Kunstmarkt zaterdag 1 maart bij Kunstuitleen Hellevoetsluis

Actueel 142 keer gelezen

Zaterdag 1 maart wordt van 11.00 tot 16.00 uur een Kunstmarkt georganiseerd bij Kunstuitleen Hellevoetsluis aan de Opzoomerlaan 106 in Hellevoetsluis. Zes kunstenaars tonen hun werk in verschillende disciplines. Voor elk wat wils.

Te zien is werk van; Glaskunst van Theo Verhoeff: Een bijzondere mix van glas met natuurmaterialen. Glasbewerking bij Theo is een combinatie van smelten plakken en snijden, Brons van Lenie van Well: Ook Lenie is haar brons met natuurlijke materialen gaan combineren. Met haar werk probeert zij mensen aan te raken en gezien de reacties lukt dat haar uitstekend.
Grafiek van Els Pardon: Etsen, linosneden en houtsneden, waarbij onderwerp en achtergrond op een bijzondere wijze met elkaar concurreren. Fotografie van Mirjam de Jong: Mirjam wil met haar fotografie beelden creëren die de schoonheid van en voor mensen in hun omgeving tot haar recht laat komen. Schilderijen van Jacoline Schouten: Jacoline schildert met acrylverf prachtige vrouwen en paarden. Ook andere onderwerpen hebben haar aandacht. Sieraden van Conchita van Iersel: Strak en vooruitstrevend design in RVS sieraden. Alle kunstenaars zullen die dag aanwezig zijn in de Kunstuitleen. Er is dus gelegenheid om met de kunstenaars van gedachten te wisselen over hun werk. Genieten van mooie kunstwerken en tegelijk iets opsteken van hoe de kunstenaar te werk gaat. Iedereen is op deze dag van harte welkom aan de Opzoomerlaan om inspiratie op te doen en kunst te komen opsnuiven. De toegang is vrij.
Meer informatie is te vinden op de website van de Kunstuitleen www.kunstuitleenhellevoetsluis.nl

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant