Afbeelding
Wil van Balen

Officiële presentatie van “Voorne aan Zee Triviant”-bordspel

Algemeen 567 keer gelezen

Vierpolders - In ‘t Dijckhuis in Vierpolders is afgelopen woensdagavond het “Voorne aan Zee Triviant”-bordspel officieel gepresenteerd. De onthulling van het spel werd gedaan worden door de burgemeesters van Brielle, Westvoorne en Hellevoetsluis.

Ook aanwezig waren Stichting Care for Life, Lions Club Voorne Putten, sponsoren, spelbestellers van het eerste uur en genodigden. Het initiatief voor het spel kwam van Lions Club Voorne Putten. Jeroen de Man van Lions Club Voorne heeft meer dan een jaar gewerkt aan deze Voornse editie van het Triviant spel. De vragen hebben dan ook allemaal betrekking op de historie van Voorne, maar ook de Voornse cultuur, sporten en ondernemers in Voorne.

Uiteraard heeft Lions Club Voorne Putten een goed doel gekoppeld aan het spel en wel de Stichting Care for Life. Deze stichting zet zich in voor kinderen die chronisch, levensbedreigend of terminaal ziek zijn en voor kinderen met een beperking door middel van educatieve, sportieve of medische ondersteuning of het vervullen van mooie wensen.

De Lions Club Voorne Putten kreeg 144 sponsoren zo ver dat het spel gerealiseerd kon worden. In de winkel kost het spel 19,95 euro. De eerste oplage is tweeduizend stuks en bestellen kan via https://voorneputten.lions.nl/aanmelden-voorneaanzeetriviant

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant