Afbeelding
Foto: PR

Kraam hospice Calando op de Vestingdagen

Algemeen 811 keer gelezen

Hellevoetsluis - Zaterdag 20 augustus staat de kraam van het hospice op het land van Paling tijdens de Vestingdagen 2022.

“Wij verkopen heerlijke kandijkoeken en bolussen ten bate van hospice Calando in Dirksland. Nieuw in het assortiment zijn de potten met snoepjes. Ook voor meerpaaltjes, gemaakt door Bas Hartman sr. uit Hellevoetsluis, kunt u bij ons terecht. Voor informatie over het hospice of vrijwilligerswerk, bent u ook altijd welkom” vertelt Ruud Mol. “Hopelijk mogen wij u begroeten aan onze kraam!”

Een hospice voor iedereen
Calando is een algemene instelling, een huis voor iedereen, die ongeneeslijk ziek is en bij wie het sterven aanstaande is. Levensbeschouwing of geaardheid spelen geen rol bij het ontvangen van zorg. De persoonlijke betrokkenheid is doorslaggevend. En dat geldt ook voor de betrokkenheid richting familie of andere naasten en bezoekers. Calando zorgt ervoor dat de bewoner, een naar omstandigheden, zo aangenaam mogelijk verblijf krijgt.

Over Calando
Hospice Calando is een High Care Hospice. Dit wil zeggen dat er 24 uur per dag gespecialiseerde verpleegkundigen werkzaam zijn. Dit maakt het mogelijk om onder deskundige en professionele begeleiding het leven op een waardige manier te voltooien, ook wanneer er complexe zorgvragen spelen. Bij de zorgverlening staan de individuele vragen, wensen en behoeften van de bewoners centraal op zowel lichamelijk, sociaal, psychisch, als spiritueel vlak.

Uit de krant