Afbeelding

Voorne Aan Zee Zomertour, gaat u mee?

Algemeen 258 keer gelezen

Het komt steeds dichterbij, één gemeente Voorne aan Zee. Hoog tijd om ons mooie eiland opnieuw te gaan verkennen! ABO en SBO hebben de leukste plekjes alvast voor u uitgezocht. Gaat u mee? 

Op diverse data in augustus kunt u met het toeristentreintje vanaf Hart van Hellevoet de leukste plekken bezoeken. Op 4 augustus rijden ze naar de Pluktuin in Oostvoorne om te genieten van de bloemen en al het groen. Natuurlijk is er de gelegenheid om door de tuin te struinen en zelf een prachtig boeket samen te stellen. 

Ooit al eens koffie of thee gedronken tussen de alpaca’s? Deze vriendelijke dieren zijn dol op knuffelen en ze zijn ook nog eens superzacht. Dat mag u niet missen! Op 9 augustus brengt de trein ons naar Alpaca World in Brielle.

De zomer is dé tijd van het jaar om vers fruit te eten. Ook op ons eiland is er flink wat aanbod. Daarom nemen ze u op 17 augustus mee naar Fruitkwekerij Briggeman in Vierpolders. Hier krijgen we een rondleiding in de boomgaard en proeven we de pruimen direct van de boom.

Op 24 augustus nemen ze u graag mee naar Huyskwekerij Vers Van Voorne in Tinte. Daar krijgen we een rondleiding door de kassen, waar allerlei groenten en kruiden worden geteeld. Ook is er een mooie boerenwinkel waar u allerlei lekkernijen kunt kopen.

Op elke plek is weer iets anders te doen, maar overal zit een kop koffie of thee en een stukje taart bij de prijs inbegrepen. Deelname aan deze leuke ochtendritten kost 5 euro pp, te voldoen bij het instappen. Vergeet niet om u aan te melden bij het SBO via algemeen@sbonu.nl of 0181-322273 (8:30 - 13:00). Mocht u uw rollator mee willen nemen, geef dit dan aan bij het aanmelden.

Uit de krant

Uit de krant