Een bijzonder moment: vijf generaties vrouwen bij elkaar (Foto: Wil van Balen)
Een bijzonder moment: vijf generaties vrouwen bij elkaar (Foto: Wil van Balen) Wil van Balen

Vijf generaties vrouwen op een rij

Algemeen 1.639 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het was gezellig druk in de huiskamer van Brenda Blokzijl aan de A.M. de Jonglaan in Hellevoetsluis. Het was dan ook best bijzonder. Maar liefst vijf generaties vrouwen op rij, waren aanwezig.

Over-overgrootmoeder Lies Visser (89) zat met de kleine Destiny Wessels op schoot. Haar tweelingzusje Olivia Wessels zat bij oma Jannie. De kleine meisjes zijn nog maar 5 weken oud en de trots van de familie. 

Er waren maar liefst vijf generaties vrouwen aanwezig in de kamer. Olivia en Destiny zijn de allerjongste dametjes van de familie. Dan komt moeder Mandy (21), oma Brenda (48), overgroot oma Jannie (66) en tot slot over-overgrootmoeder Lies. 

Jannie vertelt : “Ik heb oma (Lies) al heel vaak met zo’n kleintje in haar armen gezien, eerst de kleinkinderen en daarna de achterkleinkinderen. Dit is wel bijzonder, het geeft een heel apart gevoel.”

Lies werd geboren in Rotterdam maar kwam op haar 19e al naar Hellevoetsluis. Ze vertelt met trots : “Ik heb 7 dochters, 17 kleinkinderen, 31 achterkleinkinderen en nu 3 achterachterkleinkinderen. Ik besef dat dit heel bijzonder is, ik voel me dan ook rijk gezegend.”

Uit de krant

Uit de krant