Afbeelding

Open Tuinen dag op zaterdag 21 mei

Algemeen 249 keer gelezen

Regio - Leden van de Groei & Bloei afdeling Voorne doen mee aan de Open Tuinen Carrousel. Op zaterdag 21 mei van 10.00 – 17.00 uur kunt u de tuin bij Huisje Weltevree II van Martin en Marleen Meijer - Lousberg bezoeken. 

Het adres is Ruigendijk 14 3227 CG Oudenhoorn. Het tuinreservaat is ruim 5000 m2, deels omgeven met een houtwal en verdeeld in meerdere tuinkamers. De voortuin met Engelse border en het buxuswiel met verschillende bessenstruiken, de achtertuin met border en geaccentueerde hoogteverschillen, het bos met stinzenplanten in het voorjaar, de vijver met gaard en het hortensia-hofje. Buiten de omzoming van de tuin zijn weidse uitzichten over het polderlandschap om van te genieten.

Ook Zorgkwekerij De Nollestee is geopend aan de Nolleweg 1b 3248 LE Melissant van 10.00-17.00 uur. Beleving is een belangrijk onderdeel op het terrein, in het belevingshuisjes kunt u een kop koffiedrinken of wegdromen in een boek, langs het beleving pad ligt een bloemenlint dat aantrekkelijk is voor bijen, vlinders en insecten. Er zijn diverse voorbeeldborders op het terrein.

Alle deelnemers en informatie aan de Open Tuinen Carrousel staan op www.opentuinencarrouselzuidholland.nl

Uit de krant