Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Gratis kinderkaartjes in de bus in meivakantie

Algemeen 513 keer gelezen

Bij EBS reizen kinderen vanaf zaterdag 23 april tot en met zondag 8 mei gratis. Heel handig en voordelig voor gezinnen die in de meivakantie een dagje naar de dierentuin of het zwembad willen. 

Dierentuinen, zwembaden, musea en andere leuke activiteiten zijn weer geopend en kunnen weer bezocht worden. Om dat te vieren kunnen kinderen tot en met 11 jaar onder begeleiding van een volwassene van 23 april tot en met 8 mei gratis reizen met de bussen van EBS. Deze actie geldt in alle gebieden waar EBS rijdt. De gratis kinderkaartjes zijn te koop bij de buschauffeur in de bussen van EBS. 

Actievoorwaarden en spelregels: • Deze actie geldt in de periode 23 april tot en met 8 mei 2022. • De gratis kaartjes zijn alléén in de bus verkrijgbaar (dus niet op verkooppunten). • Kinderen tot en met 11 jaar kunnen alleen gratis reizen onder begeleiding van een volwassene met een geldig vervoerbewijs.? • Het kinderkaartje is een (wegwerp-) OV-chip -of barcodekaartje. Je moet er dus mee in- en uitchecken. Deze campagne zal herhaald worden gedurende de andere schoolvakanties dit jaar.

Uit de krant