Afbeelding

Fiets mee met Hartekind Ride. Red hartekinderen!

Algemeen 342 keer gelezen

Amsterdam - Fietsliefhebbers kunnen in juli en oktober hun hart ophalen bij de fietsevenementen van Hartekind Ride in Nederland. Deelnemers kunnen kiezen uit editie Utrechtse Heuvelrug of Rijk van Nijmegen waarbij er 60, 100 of 150 kilometer gefietst wordt om geld in te zamelen voor Stichting Hartekind.

Hartekind Ride voor alle niveaus

Op 3 juli 2022 staat editie Utrechtse Heuvelrug op het programma, gevolgd door locatie Rijk van Nijmegen op 2 oktober 2022. Fietsers kunnen kiezen tussen prachtige routes van 60, 100 of 150 kilometer. Zo is Hartekind Ride voor vele fietsniveaus mogelijk! Beide edities hebben een feestelijke start en finish. Verder is er natuurlijk goede verzorging op de route: er is voldoende eten en drinken, er zijn bezemwagens en het event wordt vastgelegd op foto en video.

Voor hartekinderen

Deelnemers halen € 150 sponsorgeld op. De opbrengst van Hartekind Ride komt ten goede aan Stichting Hartekind. Er worden jaarlijks meer dan 1.500 baby’s geboren met een aangeboren hartafwijking. Nog altijd sterven er ieder jaar 150 kinderen aan een aangeboren hartafwijking, hiermee is dit doodsoorzaak nummer 1 onder kinderen tot 15 jaar. Stichting Hartekind financiert wetenschappelijk onderzoek om de overlevingskansen en kwaliteit van leven van hartekinderen verbeteren.

Meedoen of meer weten?

Schrijf je nu in via de website hartekindride.nl/inschrijven en maak t/m 31 maart gebruik van de early bird korting. Niet fietsen maar wel bijdragen? Help door een deelnemer te sponsoren. Dit kan via hartekindride.nl/steun

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant