Afbeelding

Spektakel met lichtjes en laserstralen in donkere tijden

Algemeen 437 keer gelezen

Voorne - Afgelopen vrijdag- en zaterdagavond vond met veel succes de verlichte boerderijenroute plaats van boeren en tuinders uit de regio. 

Honderden auto’s reden in een lange slinger stapvoets de route die niet alleen langs verlichte boerderijen ging, maar ook zelf dwars door een koeienstal geheel in kerstsfeer tot en met een complete lasershow in de kassen toe. Mensen uit de regio, maar ook van ver daarbuiten genoten van een avond letterlijk vol met lichtpuntjes in deze donkere en sombere tijden. Het was geweldig om te zien hoeveel werk de deelnemers ervan hadden gemaakt!

Maar ook de Oude Trekker Club Voorne & Putten had zaterdagavond een lichtjestour op het programma staan. Vele uitbundig verlichte trekkers reden hun eigen route die soms de boerderijenroute doorkruiste. Alles was echter goed met elkaar afgestemd zodat er geen opstoppingen waren.

Komende vrijdagavond hebben de Plattelandsjongeren Voorne nog een verlichte trekkertocht op het programma staan. De route die zij gaan rijden is te vinden op hun facebookpagina.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant