OHVV is maatje te klein voor Quick Boys 2

Sport 303 keer gelezen

Oudenhoorn- De bekerdroom van OHVV is ten einde nu de formatie van trainer Mark van Os met 1-6 (1-1) heeft verloren van Quick Boys 2. De Katwijkse tweede equipe, die nagenoeg net zo sterk is als de hoofdmacht van de duinhazen, liep in het laatste halfuur weg vaan OHVV.

‘’We hebben ruim een uur lang goed meegedaan met Quick Boys’’, sprak Mark van Os zijn trots uit over zijn manschappen. OHVV nam zelfs al snel in de wedstrijd om de districtsbeker de leiding, toen Ömer Ayildiz een vrije trap van Gavin van Dort tegen het garen kopte: 1-0. ‘’Op slag van rust scoorden we zelfs 2-1 door Dylan van de Loosdrecht, die een vrije trap van Gavin van Dort binnen werkte, maar de overigens goed leidende scheidsrechter keurde het doelpunt ten onrechte af vanwege vermeend buitenspel. We gingen eigenlijk met een domper de rust in.’’ Quick Boys nam na tien minuten spelen in de tweede helft door een strafschop met 1-2 de leiding. ‘’Een minuut later nam een speler de bal met de hand mee en scoorde 1-3. Toen knakte er iets, hebben daarop door gewisseld en de wedstrijd gewoon uit gespeeld. Quick Boys heeft individueel gezien goede spelers, maar dat mag ook wel op tweede divisieniveau. Ik ben trots dat we zover zijn gekomen, maar Quick Boys kwam net even te vroeg voor ons. Het belangrijkste is dat iedereen fit is gebleven. We hebben zaterdag in en tegen Herkingen genoeg aan één punt om periodekampioen te worden.’’ Naaste concurrent WFB kreeg met 3-1 zijn eerste nederlaag te slikken tijdens het inhaalduel tegen Melissant, dat zijn eerste wedstrijd won.

OHVV: Roy de Ruiter; Timo Blommers (69. Damian Tuinfort), David Keijzerwaard, Dylan van de Loosdrecht, Shi-Fa Steehouder (74. Dion van Gilst); Jim Baks; Thomas van Dort (74. Ferdi de Ronde), Gavin van Dort; Ramon de la Haye, Joshua Stout (55. Arie Bravenboer); Ömer Ayildiz (65. Niels Bekker).