OHVV dompelt titelkandidaat Stellendam kopje onder

Sport 297 keer gelezen

Stellendam- OHVV heeft zijn titelkandidatuur als snel waargemaakt door de gemeende concurrent Stellendam op een 0-5 (0-2) nederlaag te trakteren. De Oudenhoornaars delen de koppositie in de vierde klasse I met Abbenbroek en SNS.

‘’We waren aanvallend dominant en hebben niets weggegeven’’, geeft trainer Mark van Os de suprematie van zijn elftal aan. ‘’De 0-5 was over de hele wedstrijd gezien maar een magere afspiegeling van het aantal kansen die we hebben gekregen. We hebben kans op kans gehad.’’ Jim Baks opende uit een vrije trap al na zes minuten de score: 0-1. Michael van Maurik verdubbelde na een aantal gemiste kansen op een aangeven van Ramon de la Haye de score: 0-2. Toch kreeg Stellendam een kans, maar doelman Wouter Bloothoofd voorkwam een doorboring. Na de rust was het eenrichtingsverkeer, dicteerde OHVV de wedstrijd. Gavin van Dort bracht op een pass van de goed spelende Arie Bravenboer de stand op 0-3. Arie Bravenboer tilde uit een individuele actie de stand naar 0-4, waarna dezelfde Bravenboer middenvelder Gavin van Dort in staat stelde de eindstand van 0-5 op het scorebord te brengen. ‘’We hebben ons mooi hersteld van het matige spel tegen Zwartewaal. Ik heb een team gezien dat heel goed met en voor elkaar kan werken, een team waar ik een heel goed gevoel aan heb overgehouden. Stellendam werd bestempeld als een titelkandidaat, maar wij hebben hen helemaal weggespeeld.’’ OHVV speelt zaterdag om 14.30 uur aan de Eeweg in Oudenhoorn tegen FIOS.

OHVV: Wouter Bloothoofd; Shi-Fa Steehouder (76. Timo Blommers), Michael van Maurik, Dylan van de Loosdrecht, Chris Peters (76. Damian Tuinfort); Jim Baks; David Keijzerwaard (70. Thomas van Dort), Ramon de la Haye, Gavin van Dort; Ömer Ayildiz (66. Niels Bekker), Arie Bravenboer.