Het wagenpark is uitgebreid en vele enthousiaste vrijwilligers hebben zich aangemeld.
Het wagenpark is uitgebreid en vele enthousiaste vrijwilligers hebben zich aangemeld.

SBO VoorneVervoer gaat van start op Voorne

Algemeen 575 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het SBO heeft sinds 2017 een Vervoersproject voor Hellevoetsluis. Dit is een aanvulling op het OV, Flex vervoer en eigen vervoer. Doel van dit project is om inwoners, die minder mobiel zijn, te vervoeren binnen Hellevoetsluis. 

De samenvoeging op 1 januari 2023 van de 3 gemeenten Hellevoetsluis, Westvoorne en Brielle, heeft de vervoersdienst voor een nieuwe uitdaging geplaatst: vervoer voor heel Voorne aan Zee! Dit lukt natuurlijk niet zomaar, want naast voldoende goed opgeleide vrijwilligers moet ook het wagenpark uitgebreid worden. En dat is eerder dan verwacht gelukt. Ook hebben veel nieuwe vrijwilligers over heel Voorne zich aangemeld en worden inmiddels ingewerkt als chauffeur. Het wagenpark is dankzij donaties van Oranjefonds, Rabobank ZHE, De Wensboom Rotary Hellevoetsluis en Lions club VP uitgebreid.  Op woensdag 6 oktober zal bij het gemeentehuis van Westvoorne het officiële startsein gegeven worden.

Bent u inwoner van Hellevoetsluis en bent u beperkt mobiel? Vanaf 4 oktober kunt u gebruik maken van SBO VoorneVervoer binnen de gemeentegrenzen van Voorne. Koopt u in de week van 4 t/m 8 oktober een rittenkaart en boekt u uw eerste rit, dan krijgt u éénmalig een 10-rittenkaart t.w.v. € 10,- cadeau! Meer informatie? Bel 0181-322273 op werkdagen tussen met 08.30 tot 13.00 uur of kijk op www.sbonu.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant