De symbolische overhandiging van de sleutel aan een van de eerste bewoners.
De symbolische overhandiging van de sleutel aan een van de eerste bewoners. Foto: Gemeente Hellevoetsluis

Kadewoningen Heren aan de Haven opgeleverd

Algemeen 1.352 keer gelezen

Hellevoetsluis - Direct bij de ingang van de Vesting, naast de Brielse poort, zijn 11 kadewoningen gebouwd door ontwikkelaar Roosdom Tijhuis, vlak naast de museumschepen die in het Groote Dok liggen aangemeerd.

Op woensdag 23 juni werden de eerste woningen opgeleverd en overhandigde wethouder Peter Schop de sleutel aan de eerste bewoners van deze nieuwe woningen.

Bij de opzet van het plan was het uitgangspunt dat de woningen een hoogwaardige uitstraling zouden hebben, met statige gevels richting de kade. En die uitstraling hebben de woningen zeker gekregen, vindt wethouder Peter Schop. “De huizen passen heel mooi in de omgeving. Je woont hier pal aan de kade, een prachtig plekje. Het kan niet anders of de nieuwe bewoners gaan hier met heel veel plezier wonen. Ik wens hen veel geluk toe.”

Brielse poort
Wie door de Brielse poort de Vesting van Hellevoetsluis binnenrijdt, ziet de woningen direct liggen aan de rechterkant. Projectontwikkelaar Roosdom Tijhuis: “Wij zijn trots op dit mooie project op deze unieke locatie. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat. Gemeente Hellevoetsluis is weer een aantal prachtige woningen rijker.’’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant