Afbeelding
Foto: PR

Na school sporten bij voetbalclubs

Algemeen 204 keer gelezen

Hellevoetsluis - Hellevoetsluis - Sportteam PUSH biedt een programma aan om kinderen een leuke en gezonde middag te bezorgen. Het naschoolse sportactiviteitenprogramma laat kinderen kennismaken met diverse sporten en plezier beleven met het bewegen na schooltijd.

Onder het wakend oog van de gymdocent van school en deskundige begeleiders en trainers kunnen kinderen na school hun tomeloze energie kwijt en werken tegelijkertijd spelenderwijs aan hun persoonlijke ontwikkeling.

De naschoolse sportactiviteiten worden aangeboden voor kinderen van 7 t/m 12 jaar (groep 3 t/m 8). De nadruk in het programma ligt dus op sportkennismaking, elkaar op een leuke en gezellige manier ontmoeten (sociale aspect), de normen en waarden aanleren (gedrag- en spelregels e.d., leren samenwerken, leren samenspelen en leren om samen te winnen en te verliezen. Start De eerste lessen van blok 4 starten na de meivakantie:

· donderdag 14.30 -15.30 uur vv Hellevoetsluis (7 t/m 12 jaar)

· vrijdag 14.30 - 15.30 uur FC Vlotbrug (7 t/m 9 jaar)

· vrijdag 15.30 - 16.30 uur FC Vlotbrug (10 t/m 12 jaar) Schrijf je dus snel in via de website van Stichting PUSH www.stichting-push.nl

Uit de krant

Uit de krant