Afbeelding

Livestream Captain Sober vanuit het theater

Algemeen 450 keer gelezen

Een primeur voor Theater Twee Hondjes op zaterdag 15 mei 20:15 uur tijdens de livestream. Het vlotte trio Captain Sober speelt naast muziek van de debuut EP ook nieuw, nooit eerder vertoond materiaal.

Bart Zoethout (zang en elektrische gitaar), Ewan Mookhoek (akoestische gitaar en achtergrondzang) en Joeri van Zwam (percussie, drums en achtergrondzang) vormen CaptainSober, een vlot trio met uiteenlopende genre-invloeden. De dominante sound centreert zich rondom een akoestische setting, waaromheen de vocals wisselen tussen zang, keelzang en rap. Ze hebben geen angst om buiten de lijnen te kleuren, waardoor er ook veel dynamiek ontstaat in hun bandgeluid.

Recentelijk is hun debuut ep UP uitgekomen, daarover zegt de Popunie het volgende:
"CaptainSober geeft met Up zelfverzekerd een visitekaartje af. Een lekker vrijuit musicerende band met een toegankelijk geluid en originele insteek. De liedjes staan voorop en zijn zondermeer catchy te noemen. De plaat werd opgenomen, gemixed & gemastered in de Mailmen Studios door Martijn Groeneveld. Al met al maakt dit Up een debuut-ep om trots op te zijn!"

Zaterdag 15 mei 2021
Aanvang: 20:15 uur via livestream
Toegang: Gratis via www.theatertweehondjes.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant