Wethouder Aart-Jan Spoon kwam de familie feliciteren
Wethouder Aart-Jan Spoon kwam de familie feliciteren

Camping ‘t Weergors genomineerd voor ANWB-award

Algemeen 1.232 keer gelezen

Hellevoetsluis - “Het lijkt wel of de postcodeloterij voor de deur staat!”. Dat was de reactie van de familie Riedijk toen er eind vorig jaar een camper van de ANWB kwam voorrijden en daaruit in goud geklede dames stapten, een gouden enveloppe in de hand.

Tijdens deze feestelijke aankondiging werd bekendgemaakt dat de gasten van camping ’t Weergors massaal op de Hellevoetse camping hadden gestemd. “In zo’n raar en heftig jaar door de coronacrisis is dit een enorme opsteker voor ons team. Het voelt als een warme deken dat zo veel gasten hun stem hebben uitgebracht.” Arda Riedijk is echt superblij met de reacties die werden gegeven. Enkele voorbeelden: ‘Als je aankomt, fietst men mee naar je accommodatie, dat heb ik nog nooit meegemaakt’. En: ‘Alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie is aanwezig, en mis je iets, dan wordt dat direct geregeld, een frisse kijk op de hedendaagse kampeerbeleving’.

Creatief
Wethouder Aart-Jan Spoon kwam zaterdag 16 januari jl. naar de camping toe om de familie te feliciteren met de nominatie. De wethouder complimenteerde de eigenaren van ’t Weergors met de nominatie. “Jullie hebben het hier goed voor elkaar en zijn – wijzend op de buitendouche - erg creatief omgegaan met de situatie in het bijzondere jaar 2020,” sprak hij. “Naast de nominatie hebben jullie ook een coronaproof erkenning van de ANWB en ook daar kan ik alleen maar respect voor hebben.”

Meest gewaardeerde huuraccommodatie
‘De meest gewaardeerde huuraccommodatie’, daar ging de nominatie om en samen met nog twee accommodaties in Nederland streed ’t Weergors om de 1e plek. Uiteindelijk is vakantiepark Het Lierderholt in Beekbergen in het digitale evenement ‘Camp to the Future’ gekozen tot winnaar. “Helaas konden we dit jaar niet naar het ANWB-gala, maar we zijn er niet minder trots door,” vertelt Arda ons. “De waardering van onze klanten inspireert ons om door te gaan met vernieuwen. Dit jaar installeren we twee nieuwe glamping-tenten met airconditioning en vaatwasser en natuurlijk doen we ook weer wat voor de omgeving door langs de weg weer mooie bloemen in te zaaien.”

Camping van het jaar
Ieder jaar wordt door de ANWB een aantal campings uitgeroepen tot Camping van het Jaar. Bijna 25.000 kampeerders brachten afgelopen maanden hun stem uit voor deze verkiezing. Dit jaar waren er acht categorieën. Criteria voor de meest gewaardeerde huuraccommodatie zijn de prijs-kwaliteitverhouding, de faciliteiten, hygiëne en de ligging van de huuraccommodatie.

’t Weergors
Arda Riedijk nam in 2020 samen met haar broer Rob het familiebedrijf over van hun ouders Frans en Dickie Riedijk. Frans en Dickie werken nog steeds in het bedrijf. ’t Weergors is een familiecamping die goed past bij maritiem Hellevoetsluis. De viersterren camping met (glamping) huuraccommodaties en kampeerplaatsen ligt op 1,5 kilometer van de historische vestinghaven. De camping biedt onder meer een restaurant met terras, spetterspeeltuin, visvijver met speel- en ligweide en een natuurroute over de camping. Met bijzondere huuraccommodaties zoals de Dijkwachterslodge met panoramisch uitzicht en eyecatcher de Houten Iglo weet ‘t Weergors haar gasten te verrassen.

Het bezoek van de 'gouden dames' eind vorig jaar
De gouden enveloppe met de nominatie
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant