Foto: Wil van Balen
Foto: Wil van Balen Foto: Wil van Balen

Open Huis Helinium via QR-code live online!

Algemeen 1.365 keer gelezen

Hellevoetsluis - Momenteel is het helaas nog niet verantwoord om leerlingen uit groep 7 en 8 te ontvangen voor het Open Huis op Helinium. Om de leerlingen toch kennis te laten maken, heeft Helinium een live online Open Huis georganiseerd op vrijdagavond 15 januari.

Ouders en leerlingen die interesse hebben in de vakcolleges Techniek en Mens & Dienstverlenen op het vmbo zijn om 18:00 uur uitgenodigd. Het Open Huis voor mavo, havo, vwo en vwo Tweetalig Onderwijs start om 19:30 uur. Deelname vindt plaats via het scannen van de QR-code in dit bericht, ook kunt u via de website van het Helunium deelnemen.

Live Helinium Talkshow
Via de QR-code komt u terecht in een online omgeving waar een live-uitzending plaatsvindt, de eerste Helinium Talkshow. Teamleiders en docenten krijgen vragen van een presentatrice over Helinium.

Vragen waar u antwoord op krijgt, zijn onder andere. hoe de gemengde brugklas voor de vakcolleges in het vmbo eruit gaat zien, wat mavo-plus inhoudt, wat je gaat doen bij het Technasium in het havo/vwo en wat de meerwaarde is van het Tweetalig Onderwijs (TTO) in het vwo.

Ook kunt u via de chat live vragen stellen. Een aantal van die vragen zullen ook live gesteld worden aan de talkshowgasten door de presentatrice.

Telefoonpanel
Vragen die niet live in de uitzending kunnen worden beantwoord, kunt u na de uitzending stellen via de mail. U wordt dan zo snel mogelijk gebeld door één van de docenten van Helinium die uw vraag beantwoord.

Online les
Na de talkshow is er een les waar de leerlingen kennismaken met het online onderwijs. Ze betrekken de leerlingen op een interactieve manier bij de les. Natuurlijk hoopt Helinium de nieuwe brugklassers volgend schooljaar gewoon op school te ontvangen en zal online onderwijs niet meer nodig zijn. Tussen de verschillende onderdelen van het Open Huis zal er een muzikaal intermezzo zijn en krijgt u een virtuele tour door het schoolgebouw.
Het belooft een informatieve en gezellige avond te worden. Kijkt u mee?

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant