De Fietsenbank en het Repaircafé wonnen vorig jaar gezamenlijk de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk 2019.
De Fietsenbank en het Repaircafé wonnen vorig jaar gezamenlijk de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk 2019. Foto: Wil van Balen

Wie verdient dit jaar de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk? Stem ook mee!

Algemeen 228 keer gelezen

Hellevoetsluis - Tijdens de ‘Nationale Vrijwilligersdag’ die jaarlijks op 7 december op de kalender staat worden landelijk vrijwilligers in het zonnetje gezet. Gemeentes en organisaties zetten hun vrijwilligers in het zonnetje door ze te huldigen of te onderscheiden. De gemeente Hellevoetsluis reikt in samenwerking met Stichting PUSH ieder jaar rond deze dag de Aanmoedigingsprijs uit.

Genomineerden
Ook dit jaar zijn de genomineerden voor de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis weer bekend. Het gaat natuurlijk niet om de beste, oudste of de grootste organisatie, maar deze prijs is bedoeld als steuntje in de rug voor een greep uit de organisaties of initiatieven die zich dit jaar keihard hebben ingezet voor een ander. Dit jaar zijn dat Stichting Voedselbank, Opruimers Hellevoet, de Scoutingvereniging en Stichting Turkse Vrouwen Commissie. Omdat er natuurlijk geen verliezers zijn in deze wedstrijd gaat wethouder Hans van der Velde op de Nationale Vrijwilligersdag, maandag 7 december, een bezoekje brengen aan de genomineerden om de welverdiende prijs te overhandigen.

Publieksprijs Vrijwilligerswerk 2020
Dit jaar wordt een van de genomineerden tot publieksfavoriet uitroepen. Daarvoor wordt kan iedere inwoner van Hellevoetsluis via een poll op Fijnjetezien.nl stemmen op zijn of haar favoriet. De Publieksprijs wordt op maandag 7 december overhandigd als verrassing aan de publieksfavoriet.

Stem jij mee?
‘Fijn je te zien’ is de gratis online ontmoetingsplek voor iedereen die graag in contact komt met anderen in Brielle, Westvoorne en Hellevoetsluis. Op dit platform kun je om hulp vragen, hulp aanbieden en bijvoorbeeld een poll plaatsen. Stemmen op de poll via de link hieronder.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant