Afbeelding
Theo van Kralingen

HC Voorne hoopt op snelle kanteling

Algemeen 380 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne hebben een kansloze 0-2 (0-0) nederlaag geleden tegen het fysiek vrij stugge Rapide. De HC bezet in de derde klasse met 3 punten uit zes wedstrijden de voorlaatste plaats.

‘’
Rapide was geen prettige tegenstander, maar desondanks hadden we meer balbezit, hadden met de ruimte meer om de verdediging moeten ballen. De kansen waren, gelet op de drie strafcorners over de hele wedstrijd aan beide kanten schaars. Pas in het laatste kwart kwam Rapide er doorheen en scoorde uit een strafcorner en een strafbal. We hebben nu de zes sterkste tegenstanders gehad. We zitten ertegen aan, dus is geduld zonder te panikeren geboden. Het is belangrijk dat we als groep het vertrouwen blijven houden’’, aldus coach Jeroen van Duijvenbode.

HC Voorne: Birthe Witmer; Sterre Jansen, Emilie Graus, Suzanne Ravenschlag, Amber Moerland; Brittney Hoogerwaard, Jaimy Hoogerwaard, Sam van Nieuwenhuijze; Floor van Heukelen, Joleijne de Bruijne, Merel Geilvoet. Liz van den Wollenberg, Anne Kerklaan en A-juniore Sanne Moerland kwamen ook in actie. 

Fotografie: Thea van Kralingen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant