Afbeelding

Schaakclub is weer gestart (jeugd + volwassenen)

Algemeen 309 keer gelezen

Hellevoetsluis - Sinds maart konden de schakers van schaakclub “De Pionier” natuurlijk ook niet meer bij elkaar komen vanwege corona, maar afgelopen donderdag is er weer een frisse start gemaakt.

Het gebeurde allemaal volgens de regels en protocollen die opgesteld zijn door de verschillende instanties, dus het was even wennen. Toch overheerste het mooie gevoel dat er eindelijk weer geschaakt kon worden en dat je een echte tegenstander tegenover je had zitten. De afgelopen maanden was de schaakclub wel online verder gegaan en dat leverde mooie partijen op, maar het gebeurde wel allemaal thuis.

Ook de jeugd is afgelopen donderdag weer gestart en dat verliep prima. Gelukkig zijn de regels voor de jeugd minder streng dan voor de volwassenen en de zaal van de Petrakerk waar geschaakt wordt is ook helemaal corona-proof gemaakt.

Wil je een keer komen kijken, dan ben je natuurlijk altijd welkom. De jeugd begint altijd om 18:45 uur en de volwassen om 20:15 uur en het is in de Petrakerk aan de C. Kleiburgstraat 4 in Hellevoetsluis. Kom eens langs om deze mooie denksport van dichtbij te bekijken, nu het weer mogelijk is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant