Afbeelding
Koop Lokaal

AB Living: Home is not a place, it’s a feeling!

Algemeen 2.224 keer gelezen

AB Living is gevestigd in een mooi ruim en licht pand aan de Moriaanseweg West 1. “Wonen is het creëren van een persoonlijk interieur”, opent Angelique Knoops het gesprek. “En wat is er mooier dan een fijn thuis te creëren voor iemand? Een plek waar je een fijn gevoel hebt. Dat gevoel, dat is waarvoor wij het doen.” 

‘Wij’ dat zijn Angelique en Brigitte Knoops, twee zussen en – inderdaad – de naamgevers van AB Living. “Sinds 6 maart 2020 is onze winkel te vinden aan de Moriaanseweg west 1 in Hellevoetsluis,” gaat Angelique verder. Maar als de winkel niet open is, komen wij ook bij de mensen thuis, dus een klant heeft alle mogelijkheden om met ons af te spreken.” 

Laagdrempelig 
De sfeer in de winkel is bewust laagdrempelig gehouden. “Wij leggen geen druk op de mensen die onze winkel bezoeken. Je moet op je gemak kunnen rondkijken en voor je een besluit neemt, kunnen wij je adviseren en tips geven. Als een klant dat prettig vindt, dan brengen we een bezoek aan het in te richten huis, zodat we zelf een goed beeld krijgen van de bouw en bestaande inrichting.”

Of het nu om een geheel nieuw interieur gaat of een aanvulling, AB Living denkt graag met u mee. “Na een gesprek in de winkel waarin uw situatie besproken wordt, kunnen we een plan van aanpak maken. Dit plan van aanpak begint met een huisbezoek, eventueel vergezeld van onze vaste stoffeerder. Na de bestelling volgt dan de levering en de styling, voor wat betreft de accessoires werken we met een try-out.” 

Try-out 
“Het try-out systeem is bij ons altijd van kracht”, aldus Angelique. “Een item dat bij AB Living in de winkel is gekocht, moet u thuis dezelfde beleving geven als u voor ogen had in de winkel. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u altijd retourneren en krijgt u uw geld terug. Dus geen tegoedbonnen of kortingsbonnen, want daar zou ik zelf ook een hekel aan hebben.”

Dat klanten AB Living waarderen, blijkt wel uit de klantbeoordeling die we op internet aantreffen: ‘Net terug van een hele leuke shoppingnight bij A&B living! Warme ontvangst, mooie items en lieve dames die goed met je meedenken! Ik kom zeker nog eens langs!’ 

Bedrijfspanden 
AB Living denkt ook graag mee met de inrichting van winkelpanden. Of het nu een kapsalon betreft of een restaurant, Angelique en Brigitte komen steeds met een goed voorstel, waardoor het gevoel dat u wilt overbrengen met de inrichting precies wordt neergezet. Restaurant De Smaeck van Brielle en De Smaeck van Hellevoetsluis, alsook Zoet of Zout in Stellendam behoren tot de klantenkring.

Relatiegeschenken en shopping nights 
AB Living verzorgt ook originele pakketten die bedrijven aan relaties of personeel kunnen aanbieden. U zult versteld staan van de mogelijkheden die er zijn en de geschenken worden mooi en origineel verpakt. In de maanden oktober en november organiseert AB Living enkele avond-openstellingen. Dan wordt tijdens gezellige bijeenkomsten onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwste getoond op het gebied van accessoires en styling.

“Wij vinden het erg leuk om te organiseren en we krijgen altijd hetzelfde terug van de aanwezigen,” zegt Angelique hierover. “We proberen tijdens deze avonden ons gevoel over wonen over te brengen. Beleving in een interieur brengen, dat is eigenlijk wat wij doen. Thuis is dan meer dan alleen een plek, thuis is dan een gevoel geworden. Dat is waar AB Living voor staat!” 

AB Living
Angelique en Brigitte Knoops
Moriaanseweg West 1
3222 AB Hellevoetsluis
Telefoon 06-25 29 0583
Email: angelique@abliving.nl
Geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Buiten deze dagen op afspraak

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant