Afbeelding
Foto:PR
Koop Lokaal

Autostop onderhoud en reparaties voor alle automerken

Algemeen 2.353 keer gelezen

Hellevoetsluis - Autostop is een ultramoderne onderhouds- en montagelocatie voorzien van de nieuwste, hightech apparatuur. Of u nu komt voor regulier onderhoud (olie verversen, kleine- of grote beurt), reparaties, APK, een airco servicebeurt of een officiële merkbeurt, bij Autostop bent u altijd aan het juiste adres ongeachte het merk, type of de leeftijd van uw auto. Tijdens het maken van de foto’s bij deze advertorial zagen we naast een mooie Jaguar een Toyota Starlet uit 1995 op de brug staan. Maar de autotechnici van Autostop vinden het werken aan uw Audi of BMW natuurlijk ook niet erg!

Corona-proof
Marlies ontvangt u in de gezellige en ruime receptie. Daar staat altijd een lekkere verse koffie of flesje water voor u klaar. Er is een grote tafel, dus ruimte genoeg om op afstand van elkaar plaats te nemen. In deze tijd volgt het bedrijf alle door de RIVM voorgeschreven Corona maatregelen op, met daarnaast nog een aantal aanvullende. Want de gezondheid van de klant staat voorop! Zo wordt de sleuteloverdracht van uw wagen ‘Coronaproof’ gedaan en zijn er aanvullende afspraken gemaakt met leveranciers en chauffeurs. Zij betreden het pand van Autostop niet meer.

Van alle markten thuis
Jos Zegers is het gezicht van Autostop Hellevoetsluis. Door zijn 38 jaar werkervaring bij diverse Sprint filialen is Jos van alle markten thuis. Het moet wel erg gek zijn, wil hij in samenspraak met hoofdmonteur Dino een probleem niet kunnen oplossen. Heel soms is dat het geval: dan verwijst Jos u naar de merkgarage. “Maar dat komt hoogstzelden voor”, vertelt Jos hierover, “bij gecompliceerde storingen in het elektrisch circuit bijvoorbeeld. Maar 999 van de 1.000 keer, rijdt hier een tevreden klant van het terrein af.”

Banden en velgen
Op www.autostop.nl kunt u, online banden en velgen bestellen. De prijs die Autostop rekent voor banden zal u bevallen!  Wij zijn dé banden- en velgenspecialist van de regio Groot-Rotterdam en Voorne Putten. Door onze indrukwekkende voorraad autobanden hebben wij altijd de juiste autoband voor u. De nieuwste montagemachines zorgen voor een snelle bandenmontage. Wij leveren alle A-merken en een aantal kwalitatief hoogwaardige huismerken met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Wij helpen u graag met persoonlijk advies over uw zomer- of winterbanden. Bent u op zoek naar nieuwe wielen? Dan adviseren onze specialisten u graag. Uiteraard ligt de keuze altijd bij u. Zo krijgt u altijd de juiste wielen voor uw auto. Wij verrichten al onze werkzaamheden tegen scherpe, zeer concurrerende tarieven. Aan de Rijksstraatweg is Dennis de man die alles van banden weet. Hij werkt snel, is sterk en heeft jarenlange ervaring op het gebied van banden-montage.

Ons team
Danilo is altijd opgewekt en onze meester in plaat- en laswerk.Dus ook hiervoor kunt u terecht bij Autostop, tegen alleszins redelijke tarieven. Johan is al 33 jaar APK-keurmeester en zeer ervaren. Laurens is bijna klaar met zijn studie en is dan, door het behalen van zijn diploma, ‘eerste autotechnicus’. Daniël en Rico completeren het team. Zij zijn beiden leerling-autotechnicus en gaan nog één dag per week naar hun opleiding. Ze staan echter reeds nu al hun mannetje in de garage.

Regulier onderhoud, APK, koppelingen reparatie, airco vullen
Voor alle automerken kunt u terecht voor uw onderhoud. Van olie verversen tot speciaal maatwerk voor uw merk en type auto, van regulier onderhoud tot een speciale merkbeurt. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar! Wij bieden altijd de juiste oplossing voor het onderhoud van uw auto. Wij denken proactief met u mee en voeren al het onderhoud uit tegen zeer concurrerende tarieven. Natuurlijk krijgt u op voorhand een prijsopgave volgens onze standaard prijslijst. Geen ingewikkelde berekening maar gewoon een heldere prijsopgave, zonder verrassingen. Wanneer wij tijdens werkzaamheden aan uw auto gebreken constateren nemen wij altijd contact met u op om u te informeren over de extra werkzaamheden en de kosten hiervan. Pas na uw goedkeuring gaan wij tot reparatie over. Stel regulier onderhoud nooit uit. Ons team van ervaren monteurs staat 6 dagen per week klaar voor advies, hulp en maatoplossingen voor uw auto. Voorkom onverwachte problemen met uw auto en laat Autostop het jaarlijkse onderhoud met eventuele APK keuring uitvoeren. Hiermee voorkomt u onverwacht hoge kosten. Maar wij gaan verder! Kiest u voor onze professionele merkbeurt dan hanteren wij bij onderhoud en reparatie alle officiële regels en voorwaarden die uw eigen automerk ook aan de dealers stelt. Zo blijft uw auto altijd in topconditie.

Zonder afspraak
Bij Autostop kunt u voor verschillende werkzaamheden zonder afspraak terecht. Voor het wisselen van een kapot lampje, ruitenwissers, accu of het repareren van een lekke band kunt u uw vraag aan de receptie stellen. Samen wordt dan gekeken wat de snelste oplossing is.

Ook in 2020 gaan we veilig op vakantie
Als u niet met het vliegtuig kunt of wilt reizen, dan is een dagje weg of op vakantie met de auto een goed idee. Autostop geeft uw auto vooraf de juiste zorg. Laat nu uw auto volledig controleren voor slechts € 29,-

Naast dat uw auto gecontroleerd wordt op de onderstaande punten, worden ook al uw vloeistoffen bijgevuld en banden op de juiste spanning gezet.

* Bijvullen alle vloeistoffen (olie, ruitensproeier, koelvloeistof tot één liter)
* Bandenspanning controle en eventueel bijvullen
* Banden controle
* Uitlijn controle
* Rem controle
* Ruitenwisser controle
* Accu controle
* Optische inspectie onderzijde auto

Er zijn iedere maand wel aanbiedingen. Houdt u hiervoor de website in de gaten www.autostop.nl

AUTOSTOP
Rijksstraatweg 65
3222 KB Hellevoetsluis
Tel 0181-324000

Openingstijden
Maandag: 08.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 08.00 – 17.30 uur
Woensdag: 08.00 – 17.30 uur
Donderdag: 08.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 08.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant