Ilona, Birgits zoontje Floyd en Birgit.
Ilona, Birgits zoontje Floyd en Birgit.
Shoppen in Nieuw-Helvoet

Twaalf jaar Pom's Paradise aan de Hoonaartstraat

Algemeen 1.649 keer gelezen

Hellevoetsluis – Eind van deze maand, op 31 mei, bestaat Pom's Paradise van Birgit Broekhuizen al weer 12 jaar!

Helaas kan dit niet uitgebreid gevierd worden vanwege de coronacrisis. Maar toch heeft Birgit leuk nieuws dat zij graag wil delen met haar klanten: het diepvriesassortiment wordt nog verder uitgebreid.

"We hebben er nu een vriezer bij en daarin hebben we een mooi assortiment vleesproducten opgenomen. Hierdoor is ons totale assortiment nog uitgebreider, dus dat betekent nog meer keuze voor onze klanten. Deze zogeheten KVV rollen (kant -en klaar vers vlees rollen) zijn op de juiste manier samengesteld: goed vlees dat is vermalen en verpakt tot rollen. De producten die ik verkoop zijn verantwoord met gezonde, natuurlijke ingrediënten én ook nog eens betaalbaar. Er is steeds meer vraag naar dit soort diervoeding. Er is ook veel aanbod, maar ik vind het belangrijk ook dít op mijn manier te doen. Mijn visie voor gezonde diervoeding trek ik dan ook meer en meer door in de producten die ik bij Pom's verkoop. Het is niet altijd even makkelijk, maar ik vind dit erg belangrijk. Dat is wat ik wil uitdragen en waar ik voor sta."

"We hebben uiteraard ook in de winkel maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo hebben we een deurbeleid ingesteld. Omdat mijn winkel vrij smal is, kan er momenteel maar één klant per keer in de winkel. Er hangt een scherm bij de kassa en klanten kunnen gebruik maken van handschoenen en schoonmaakdoekjes. En je kunt contactloos betalen. Voor iedereen die liever niet naar buiten gaat of kan, bieden we onze kosteloze bezorgservice aan. Heb je vragen over diervoeding stel ze gerust aan Birgit of Ilona.

Pom's Paradise
Hoonaartstraat 64a
3222 CL Hellevoetsluis
0181 848 336
https://poms-paradise.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant