Afbeelding
Foto: Pixabay

Maaltijdservice SBO draait door tijdens Coronacrisis

Algemeen 1.299 keer gelezen

Hellevoetsluis - De meeste Hellevoeters kennen het SBO van de maaltijdservice voor ouderen. Vroeger heette dit 'Tafeltje Dekje' en brachten vrijwilligers tussen de middag een warme maaltijd bij ouderen thuis, die niet meer in staat waren om dit zelf te bereiden.

Inmiddels is de maaltijdservice uitgebreid en kunnen ouderen niet alleen warme maaltijden bestellen, maar ook diepvriesmaaltijden.

Het SBO heeft er alles aan gedaan om juist deze service tijdens coronacrisis in de lucht te houden voor de kwetsbare ouderen. Het werd even spannend, omdat de vrijwilligers die deze maaltijden bezorgen ook veelal ouderen zijn en dus onder de risicogroep vallen. Gelukkig kon er een beroep gedaan worden op Taxi Overgaauw om de maaltijdservice in stand te houden.

Doordat het SBO in deze crisis nu een stabiele partner heeft kan de bezorging van de maaltijden (warme- en vriesvers) worden gegarandeerd. Zo kunnen er nu dan ook meer mensen gebruik van maken.

Dus heeft u problemen om nog een warme maaltijd op tafel te krijgen, omdat u ziek bent of niet meer naar buiten durft om boodschappen te doen, dan biedt het SBO een oplossing. U hoeft niet persé onder de oudere doelgroep te vallen. Deze dienst is nu voor iedereen tijdelijke beschikbaar die het nodig heeft.

Een warme maaltijd wordt op 5 dagen per week tussen 11:45-12:45 uur bezorgd en kost € 7,75. Vriesvers maaltijden worden 1 keer per week bezorgd. Er is een uitgebreid assortiment waarvan de prijzen variëren van € 5,- tot € 7,25 per maaltijd.

Wilt u meer informatie dan kunt u op werkdagen tussen 8:30 – 13:00 uur telefonisch contact opnemen 0181-322273 met kantoor of mailen naar algemeen@sbohellevoetsluis.com. Ook kunt u op onze website www.sbonu.nl een contactformulier invullen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant