Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Doe mee met de jaarlijkse Opschoondag!

Algemeen 282 keer gelezen

Hellevoetsluis - Zaterdag 14 maart gaan buurtbewoners, vrijwilligers en medewerkers van Stichting Push en de gemeente Hellevoetsluis in het kader van Nederland Schoon aan de slag om buurten en verenigingen in Hellevoetsluis op te fleuren.

De Hellevoetse Opschoondag is een jaarlijks terugkerende activiteit in maart. Op die dag steken vele vrijwilligers hun handen uit de mouwen voor hun eigen leefomgeving. Om mee te doen aan deze actie kunnen buren, jongeren, kinderen, verenigingen en scholen ideeën aandragen om bijvoorbeeld de buurt, straat, school, ontmoetingsplaats, vereniging, plein of speelplek schoon te houden, op te fleuren of groener te maken.

Ieder die een initiatief of buurtproject heeft, kan zich tot maandag 2 maart 2020 aanmelden door een mail te sturen naar hellevoetseopschoondag@hellevoetsluis.nl. Per initiatief stelt de gemeente een pakket beschikbaar met daarin onder andere plantjes en een cheque van 200 euro voor materiaal en consumpties. In de aanmelding moeten de gegevens van de contactpersoon van de groep staan, wat voor klus het is en waar de klus wordt uitgevoerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant